|
Post by Admin on Aug 19, 2015 11:50:54 GMT 2
Cred ca ne exprimam mai corect dacă spunem ca avem fiecare o anumită competență, nu mai multe, care poate fi diferită în domenii diferite. Ea se exprimă atunci când participăm la interacțiuni, în diferite domenii. Pentru a satisface nevoia de competență în aceste domenii avem la dispoziție anumite instrumente pe care noi o să le prezentăm elevilor. Pe măsură ce stăpânesc tot mai multe instrumente specifice unui domeniu, ei devin mai competenți în acel domeniu.
|
|
|
Post by adina27 on Aug 20, 2015 9:52:07 GMT 2
Da, aceasta este cheia înţelegerii vieţii, până la urmă, cu tot ce presupune o viaţă trăită. Câteva intrumente ar fi: empatizarea, stimularea cunoaşterii prin simţuri, conştientizarea potenţialului personal, gradul de aplicabilitate al cunoştinţelor şi trăirilor asimilate, posibilitatea de transfer a bogăţiei personale, bucuria împărtăşirii evoluţiei.
|
|
|
Post by adinamirela90 on Aug 21, 2015 15:46:48 GMT 2
Întrebare generală: Cât de mult ne putem raporta la partea practică după postarea unui basm, filmuleț, a unei povești? Am înțeles că nu se pot corecta, verifica răspunsurile. Deci, ne rezumăm la întrebări cu răspunsuri simple din informația parcursă, întrebări cu variante de alegere, sau putem apela și la procese mai complexe, cum ar fi observația, analiza, comparația, descoperirea.. ? Altfel fiind spus, cât de complicată să fie sarcina din cadrul lecțiilor, nu al testelor. Mulțumesc!
|
|
|
Post by Admin on Aug 24, 2015 21:44:47 GMT 2
La Instrumente am pus prezentarea de la prima instruire de la Alba Iulia.
|
|