|
Post by Admin on Nov 12, 2015 5:52:10 GMT 2
Ne apropiem de versiunea funcțională a aplicației, în care au fost implementate o buna parte a facilităților solicitate. De obicei apar și erori, motiv pentru care vă rugăm să le semnalați.
Vă rog să precizați aici, pe acest topic, erorile pe care le descoperiți în aplicație. Pentru o buna identificare și rapida remediere a lor, va rog sa precizati: 1. Sistemul de operare folosit: Windows 7, 8, 10... 2. Browserul în care ati identificat eroarea: Firefox, Chrome etc, versiunea instalata.. 3. Browserul alternativ in care eroare este inca prezenta/nu mai apare - Va rugam testati si in alt browser aceeași operațiune si spuneti dac acolo apare eroarea sau nu. 4. Descrierea erorii - Ce functionalitate nu merge, ce nu afiseaza bine, etc 5. Captura de ecran. Când e o problemă de interfață, vă rog să puneți și o captură de ecran, este foarte utila, ofera informatii direct pentru emisfera orientarii - cea dreaptă.
|
|
|
Post by adina27 on Nov 12, 2015 16:16:14 GMT 2
Lucrez cu Windows 7, Chrome- când inserez paragraf de fiecare dată când doresc să fac o corectură sau să adaug ceva, pagina coboară automat. Redactez la nimereală, apoi dau urcare pe pagină să văd ce s-a scris. Nu se pot alinia pozele sau filmele.
|
|
|
Post by adinastanciu80 on Nov 12, 2015 22:24:52 GMT 2
Buna seara la nivelul VI la Invatare nu este adaugat Antreprenoriatul. Am incercat sa adaug un nou dosar cu Antreprenoriat dar imi apare o pagina alba. Daca puteti sa il creati dvs. ca sa pot muta lectiile. Va multumesc.
|
|
|
Post by Admin on Nov 12, 2015 23:46:53 GMT 2
Am cerut sa rezolve si aceasta problema. Nici eu nu pot adauga dosare.
|
|
|
Post by Adina Sorohan on Nov 14, 2015 8:00:52 GMT 2
Nu se pot pune precondiţii la Nivelul 5 pentru că Avaialability se deschide sub sigla proiectului (o parte din desfăşurător este acoperită de siglă).
|
|
|
Post by Admin on Nov 14, 2015 10:43:18 GMT 2
Transmis!
|
|
|
Post by adinastanciu80 on Nov 15, 2015 15:17:14 GMT 2
Buna ziua , inca nu este creat Antreprenoriatul pe Concurs - Invatare ( pentru lectii). Ce sa fac cu ele?
|
|
|
Post by Admin on Nov 15, 2015 19:55:17 GMT 2
Ai acces pe N6. Poti crea folderul?
|
|