|
Post by Admin on Nov 19, 2015 21:27:16 GMT 2
Am făcut un mic filmuleț cu pașii ce trebuie urmați pentru a schimba adresa de email pentru un utilizator cu adresa falsa. În film se vede și de unde se poate da o nouă parolă.
|
|
|
Post by Admin on Nov 20, 2015 12:25:04 GMT 2
Se lucreaza la setari. Deocamdata meniul Administrare nu este accesibil.
Edit De la ora 16 functioneaza
|
|
|
Post by todea on Nov 22, 2015 14:44:47 GMT 2
am schimbat parola la cativa elevi, respectand pasii din filmulet. Acum am vrut sa continui, dar nu mai am aceasta permisiune. @nu aveti permisiunea de a modifica datele despre utilizator@
|
|
|
Post by Admin on Nov 22, 2015 15:49:40 GMT 2
Am verificat, aveti dreptate, am transmis mai departe. Anunt cind se remediaza.
|
|
|
Post by Admin on Nov 22, 2015 16:20:31 GMT 2
Rezolvat!
|
|
|
Post by Admin on Nov 22, 2015 18:44:24 GMT 2
Stimate colege/stimati colegi, Teoretic acum ar trebui sa vedeti si sa puteti sa intrati pe toate cele 5 niveluri, atit la Lectii cit si la Evaluare (aici nu prea se vad lectiile, sunt offline). Copiii nu vad nivelurile, cei mai multi, desi au fost importati aproape 8000, in seara asta si mâine o sa le dam dreptul de acces pe niveluri. Acum vor intra fiecare la nivel potrivit cu clasele lor, dar dupa ce majoritatea isi fac punctele necesare, vor fi lăsati sa acceseze si celelalte niveluri, probabil de Craciun . Daca lasam acum pe toate, s-ar putea sa fie prea mare inghesuiala, și să apară probleme. Am atasat si o imagine in care se vede, aproximativ cite puncte se pot face pe fiecare nivel (nu e actualizata, acum sunt si mai multe). Numarul de lectii se află împărțind numarul total de puncte la 10 si scazind 6. În dreapta cu rosu și albastru au acea structura ce le permite sa vada cite puncte au facut si cite se pot face pe fiecare nivel, domeniu, disciplina, instrument in parte. Cu clic pe pozitia dorita se poate naviga pe site. Attachments:
|
|
|
Post by Admin on Nov 22, 2015 21:48:24 GMT 2
Am setat acces liber la Lectii, pe toate nivelurile.. Va rog vedeti daca elevii le pot accesa...
|
|