|
Post by adinastanciu80 on Oct 25, 2015 19:02:25 GMT 2
Am reusit sa inserez dar observ ca platforma da erori inclusiv la teste cand ma intoarce de cate 3 ori inainte sa imi salveze o intrebare.
|
|
|
Post by Admin on Oct 27, 2015 8:52:04 GMT 2
Buna Deocamdata punem pe youtube si apoi de la media, adaugam url de la film.
|
|
|
Post by Admin on Oct 27, 2015 9:21:59 GMT 2
Organizare materiale Avind in vedere numarul tot mai mare de materiale vă rog sa respectati urmatorul criteriu de numire a lor. Mai intii trecem domeniu, cifra corespunzatoare lui ex. 1,3 etc. Apoi subdomeniul, a, b.... Urmeaza instrumentul, scris de fiecare data la fel, pentru toate cele 10 materiale, 5 lectii si 5 teste. Apoi trecem L de la lectie sau T de la test. Urmeaza nivelul N care poate fi N1, ...N6 și apoi subnivelul S1...S5. La sfirsit va rog treceti numele dvs. La descriere vom trece statusul, pentru a avea o evidenta a ceea ce s-a facut. Daca este finalizat treceti Finalizat. Dupa ce primit un feedback va rog treceti V, de la verificat, numele celui care a verificat ex Vlasin si data. Dupa ce faceti modificarile propuse scrieti M si data la care a fost facuta modificarea. Daca primit aprobarea, treceti la status Aprobat, numele celui care l-a aprobat si data primirii mesajului ca a fost aprobat. Ex. 1 a Poezia L N1 S1 Mirela Ianc. Observati ca intre ele este un spatiu, atit! Toate materialele se vor redefini conform precizarilor de mai sus. De asemenea se va modifica si descrierea, la cele nefinalizate se va trece In lucru.
Numerele de la Domenii si literele de la subdomenii le gasiti mai jos.
1. Limba maternă a Română 2. Limbi străine a Franceză b Engleză c Altele 3. Matematică -Tehnologii digitale a- Matematică b- Tehnologie digitală 4. Științele naturii și tehnică a- Științe b- Tehnică 5. Științe socio-umane a Istorie b Geografie c Filosofie etc 6. A învăța să înveți a De ce? b Cum? c Ce învăț? 7. Antreprenoriat 8. Exprimare artistică a- Vizuală b- Audio c Combinata
|
|
|
Post by Admin on Oct 27, 2015 18:17:37 GMT 2
Recuperare parole \a fost activată opțiunea de recuperare a parolelor pe site-ul unde se introduc materialele...
|
|
|
Post by Admin on Oct 27, 2015 19:35:05 GMT 2
O mica rugaminte subnivel I Pe subnivelul I, incercati sa prezentati f scurt mai multe situatii in care e prezent ori din care lipseste instrumentul, ca sa deschidem mintea. A ne opri doar la o situatie e ca un afront realitatii, care este complexa,... Sa nu adancim prea mult una, mai bine atingem mai putin profund 2-3 situatii...
|
|
|
Post by Admin on Oct 28, 2015 9:07:46 GMT 2
Relaxare, buna dispozitie In arta vinzarilor (A vinde este omeneste) a mentine o buna dispozitie (flotabilitate) este o conditie de baza pentru reusita, acord. Si noi, daca vrem acordul elevilor, va trebui sa ponderam emotiile, 3 pozitive la una negativa. De aceea va rog sa actionati detasat, sa indrazniti sa glumiti putin pe marginea instrumentului, nu tratati cu chiar prea multa seriozitate lucrurile. Un echilibru al bunului simt si al mentierii destinderii trebuie sa fie prezente pentru a nu genera o stare neplacuta din contactul cu materialele realizate.
|
|
|
Post by Admin on Oct 28, 2015 9:17:10 GMT 2
Nu se numeroteaza intrebarile, nici la lectii, nici la teste. Daca vrem sa intervenim ulterior (sa adaugam/stergem intrebari) trebuie sa le editam pe toate.
|
|
|
Post by Admin on Oct 28, 2015 9:58:26 GMT 2
Incepem cu observatiile, nu cu concluziile In multe materiale se trece direct la analiza a ceea ce se intimpla (cauze etc). Poate intii ar trebui sa observam bine, sa emitem 2-3 ipoteze ca sa vedem daca nu a inteles gesit ce a vazut, apoi sa analizam si sa concluzionam. Oricum, pe subnivelul 1 nu recomand prea multe concluzii. Aici observatia ar trebui sa domine. Un demers logic de invatare trece prin urmatoarele etape: Observarea, reprezentarea (luarea problemei in minte pentru identificarea relațiilor și construire model), analiza, testarea modelului, concluziile.
|
|
|
Post by Admin on Oct 28, 2015 10:48:26 GMT 2
Verificare materiale. O sa verific pe cele cu denumirea actualizata, dupa ultimele cerinte. Pentru celelalte astept actualizarea, ca dovada a citirii noutatilor si a incercarii de a urma cit se poate sfaturile.... Multumesc!
|
|
|
Post by Admin on Oct 29, 2015 19:14:12 GMT 2
Ghidul, varianta 2, inclusiv adaugare video. Attachments:User guide v2.pdf (665.89 KB)
|
|
|
Post by adinamirela90 on Oct 30, 2015 20:36:40 GMT 2
Am adăugat 2 filmulețe la Subnivelul 2, Influența, dar au doar sunet, nicio imagine. Le-am încărcat de mai multe ori. Când le deschid în bsplayer merg, doar pe platformă nu. Oare ce trebuie să fac?
|
|
|
Post by Admin on Oct 31, 2015 16:26:50 GMT 2
Adina, in ce format sunt? Converteste in mp4 pt web, html 5.
|
|
|
Post by Admin on Oct 31, 2015 16:28:09 GMT 2
Am adaugat trei niveluri pentru instrumentul Competenta. Am propus o varianta ceva mai relaxata, va rog aruncati o privire pentru inspirație. Ceea ce face acest instrument diferit este faptul că este și un concept atașat unui grup/colectiv, iar la nivel individual este o nevoie.
|
|
|
Post by Admin on Nov 1, 2015 6:06:14 GMT 2
Eu mi-am creat o baza de intrebari, din care apoi am facut lecțiile ori testul... Mi se pare mai ușor asa, pentru că în timpul realizarii testului/lectiei ne pot veni idei, care sa schimbe ordinea, etc.
|
|
|
Post by Admin on Nov 1, 2015 22:30:11 GMT 2
Probleme platforma - Nu salveaza bine intrebarile - Pare ca merge cind vrea
Am transmis problema. Ce am observat eu este ca trece in format Form, nu un format de introducere bazat pe JavaScript. Schimbarea, revenirea la formatul in care salveaza tot, se face selectind de la Edit Mode. In cazul in care nu a mers, am selectat Single Line Answer, apoi am iesit de pe intrebarea editabila in format Form si am editat-o dupa ce la Edit mode am selectat Activate Javascript mode. Daca se comuta facind click pe Activate Form mode, nu merge. Ca sa mearga trebuie ca textele ce apar la Edit mode sa fie cele din imaginea atasata.
|
|